Música en Familia

Casal Musical Sons d´estiu (Juliol 2015)

 

 

La cançó, la dansa, el ritme, l´expressió corporal i artística, l´audició i la imporvisació seran l´eix principal de les activitats, les quals estaran enmarcades sota l´obra "El Carnaval dels animals" de Camille Saint Saëns.

 

Utilitzarem diferents materials (teles, cintes, materials reciclats ... ) per jugar fent musica, instruments amb els que els nens i nenes expressaran la seva musicalitat i creativitat.

 

Ballarem, cantarem, construirem instruments ... i sobretot, ens ho passarem molt be!

 

 

GRUP 

 

nens i nenes de 3 a 7 anys

màxim 18 alumnes

 

HORARIS

 

9:00 a 13:00hs de dilluns a divendres

 

APUNTA’T PER SETMANES

Del 29 de juny a 31 de juliol i primeres setmanes de setembre

PREUS

95€/semana

10% de descompte pel segon germà

 

 

 

Organizat i dirigit per dues professionals de l´educació i la musica

Laia Ros va néixer a Barcelona l’1 d’agost de 1983.

La vida de la Laia ha estat, des de ben petita, envoltada de música i als 18 anys es decideix a començar la formació en Educació Musical a la Universitat de Barcelona. Paral·lelament  segueix formant-se en solfeig, cant i piano a l’escola de música Fabra i forma un grup de gospel en el qual participa durant vuit anys fent concerts arreu de Catalunya.

Als 21 anys se’n va a Nicaragua a realitzar un projecte de cooperació “Eduacar y socialitzar en centros penitenciarios y de salud mental en Nicaragua” on imparteix tallers d’Arterapia, on la música, la plàstica i el teatre esdevenen eines per millorar la qualitat de vida de les persones. A l’any següent hi torna, aquest cop com a coordinadora juntament amb altres professionals.

Des dels 22 anys fins l’actualitat fa arribar l’alegria de la música a nens i nenes des de dos anys fins a dotze a diferents escoles i centres de Barcelona.

És als 30 anys, quan la màgia de la maternitat arriba a la seva vida, que decideix ampliar els seus coneixements musicals per apropar-se als mes petits i començar a compartir amb mares, pares i nadons moments musicals plens d’emocions.